Σχετικά με το εστιατόριο Alkion

Λυγουριο φαγητο
Ταβέρνα Λυγουριό

Η φιλοσοφία μας

Το εστιατόριο Alkion είναι οικογενειακή επιχείρηση, που βασίζεται στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τις γεύσεις της.

Ετοιμάζουμε και μαγειρεύουμε για όλους εσάς γεύματα με φρέσκα και αγνά υλικά, με σεβασμό στην παράδοση! Η γεύσεις θα σας θυμίσουν το παραδοσιακό φαγητό της γιαγιάς, καθώς η φιλοσοφία μας βασίζεται εκεί.

Μαγειρεύοντας μόνο με αγνό παρθένο ελαιόλαδο “Π.Ο.Π. Περιοχής Λυγουρίου Ασκληπιείου” το οποίο προσδίδει γεύση και θρεπτική αξία στο πιάτο σας, φροντίζουμε για γευστικά και παράλληλα υγιεινά πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν, ενώ σε συνδυασμό με τα προσεκτικά διαλεγμένα υλικά η ποιότητα των πιάτων μας είναι μοναδική.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα πιάτα μας!

Το εστιατόριο

Το εστιατόριο Alkion λειτουργεί από το 1966 και βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο πριν από την είσοδο στο Αρχαίο θέατρο Ασκηπιείο Επιδαύρου.

Με εμπειρία και αφοσίωση στον κλάδο της εστίασης, το εστιατόριο Alkion καλύπτει όλες τις ανάγκες εστίασης και καφέ, σε επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, σε θεατές των παραστάσεων που κάθε χρόνο διοργανώνει το Ελληνικό Φεστιβάλ καθώς και των διαμενόντων συντελεστών των παραστάσεων (ηθοποιοί, συντελεστών, σκηνογράφων, μουσικών κλπ).

Το εστιατόριο Alkion, έχοντας στη διάθεση του χειμερινή αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων, λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων (Γάμος, βάπτιση, κοινωνικές εκδηλώσεις) προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες. Η αίθουσα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα εστιατορίου, εξαιρετικές εγκαταστάσεις ψησταριάς & οργανωμένο bar - cafe.

Τους θερινούς μήνες, λειτουργεί βεράντα και κήπος με δυνατότητα εξυπηρέτησης 300 ατόμων, προσφέροντας όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, γεμάτο φυτά και δέντρα.

Το άνετο πάρκινγκ καθιστά την πρόσβαση εύκολη, προσφέροντας άνεση και ευελιξία.

ταβερνα λυγουριο
Τα πιάτα μας
ταβερνα επιδαυρος
Ο χώρος μας
Λυγουριο φαγητο
επιδαυρος φαγητο
φαγητο λυγουριο
επιδαυρος ταβερνα
λυγουριο ταβερνα
επιδαυρος εκδηλωσεις

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Εστιατόριο Alkion | Κατασκευη Ιστοσελιδων - Web Builders