Εκδηλώσεις

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες εστίασης, αναλαμβάνουμε διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, γάμων και βαπτίσεων.

Το εστιατόριο Alkion παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας έως 200 ατόμων κατά τη διάρκεια του χειμώνα και έως 500 ατόμων τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το άνετο parking παρέχει την διευκόλυνση για άμεση και εύκολη πρόσβαση, ενώ όλες οι υπηρεσίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Επιδαυρος εκδηλωσεις

Γάμος

Διοργάνωση δεξιώσεων γάμων Επίδαυρος

Με μοναδικά πιάτα και δυνατότητα εξυπηρέτησης με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε (σερβίρισμα ή μπουφέ) δίνουμε το αποτέλεσμα και το ύφος που ονειρεύεστε για την ημέρα του γάμου σας!

Είτε προτιμάτε χειμερινό γάμο, είτε καλοκαιρινό, προσφέρουμε άρτια διαμορφωμένο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα το χειμώνα και 500 άτομα το καλοκαίρι!

Λυγουριο εκδηλωσεις

Βάπτιση

Διοργάνωση δεξιώσεων βαπτίσεων Επίδαυρος

Το τραπέζι της βάπτισης στο εστιατόριο Alkion, προσφέρει όχι μόνο άρτια εξοπλισμένο χώρο ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας, αλλά και ασφάλεια για τους πολλούς μικρούς επισκέπτες μας!

Μπορείτε να επιλέξετε μαζί μας τα πιάτα που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους, με προτάσεις που θα ξεχωρίσουν.

Επιδαυρος εκδηλωσεις

Events

Διοργάνωση events και εκδηλώσεων Επίδαυρος

Θέλετε να διοργανώσετε ένα ξεχωριστό event; Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε το ιδανικό μενού για τις ανάγκες σας σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο που θα απολαύσετε κάθε στιγμή, είτε πρόκειται για εκδηλώσεις και γιορτές, είτε για παιδικά party!

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Εστιατόριο Alkion | Κατασκευη Ιστοσελιδων - Web Builders